Werkgroep "Kruidentuin Allegaardje"

Heino heeft een bijzondere tuin: de openbare kruidentuin Allegaardje.
De tuin ligt op een centrale plek in Heino en is opgericht in 1987.

Allegaardje is een enthousiaste werkgroep van de vereniging voor heemkunde (Omheining). We onderhouden de tuin door daar zoveel mogelijk samen in te werken. Dit doen we meestal op woensdagochtend en in de zomer ook op maandagavond.

Beregeningsinstallatie
“Plaatselijk Belang Heino” schonk ons eind 2016 een geweldige beregeningsinstallatie. Dat we daar super blij mee zijn, zal niemand verbazen.
Het geeft ons veel energie om er de komende jaren voor te zorgen dat de kruidentuin er in de toekomst nóg mooier bij komt te liggen. Maar om dat mogelijk te houden zoeken we wel nieuwe leden!

Nieuwe leden gezocht
Wanneer het u leuk lijkt om in een ontspannen sfeer in de kruidentuin te werken, dan vinden wij het fijn om met u kennis te maken. Schroom niet om langs te komen op een woensdagochtend om te kijken hoe we bezig zijn. Kennis van planten is niet noodzakelijk, dat komt vanzelf. Nieuwsgierigheid en plezier wel.

Gerrie Berends vertelt u graag meer, haar telefoonnummer is: 0572 392389

Bezoek mogelijkheid van de kruidentuin

Iedere woensdagochtend vanaf 10:30 uur